lauantai 26. marraskuuta 2016

3/3

Kunnon lumimyrsky oli sitten yön aikana tullu, kun sai kolata lumet auton edestä pois että päästiin vauvauintiin aamulla. Harmi vain, että tämä päivä oli niin kiireinen ettei ulos ehitty. Huomena nautitaan lumesta.

Päivä tosiaan meni muiden mammojen ja vauvojen kanssa tutustuessa. Illemmalla oli aika uupunut olo, mutta sainkin jostain virtaa viimeiseen jumppaan. Poikakin antoi nyt rauhassa minun jumpata, kerran pari halusi syliin kaveriksi tekemään vatsalihaksia.

Viikko on mennyt nopeasti ja touhuten joka päivä jotain. Liikunnan lisääminen päiviin on oikeasti ollu haaste tällä viikolla. Ollaan oltu kyläilemässä, kerhoilemassa, muskarissa, uimassa ja meillä on ollu vieraita. Aamut menee nopeasti, päivisin ohjelmaa joten ainut mahdollisuus kuntoilla on ollut illat. Oma jaksaminen silloin vastustaa. Mutta asenne muutosta ensi viikkoon, ja tällä jatketaan. Kolme treenia viikkoon, kyllä sen verran aikaa pitäis jostai  repiä. :) Ja sitten helpotta kun mieskin tulee kotia.

2 kommenttia:

  1. Hyvä sinä! Mulla on jäänyt se ainutkin reeni tekemättä ko ei vaan kerkiä tai nyt oo jaksanukkaa. Tämän jälkeen taas alkaa! Ku tästä heeel selviää 😆

    VastaaPoista
  2. Hyvä sinä! Mulla on jäänyt se ainutkin reeni tekemättä ko ei vaan kerkiä tai nyt oo jaksanukkaa. Tämän jälkeen taas alkaa! Ku tästä heeel selviää 😆

    VastaaPoista