tiistai 3. tammikuuta 2017

Uusi vuosi

Ihanaa, kotona ollaan! Oltiin joululoma reissulla pari viikkoa. Herkkuja tuli syötyä ja liikuttua ei yhtään. Joulu meni ihanasti lapsen kanssa, ja voi sitä riemua! Uusvuosikin meni rauhallisesti korttia pelaillen.

 Joululahjaksi sain viimein uuden puhelimen, nyt onnistuu kuvatkin paremmin! Sisaruksilta aktiivisuusrannekkeen, motivoi aloittaa uudelleen liikkumaan! 10 000 askelta päivässä ( yhtään kertaan ei ole vielä tullu ja ei ota vaunulenkkeillessa askeleita) ! Itselle ostin siivouskirjan, ihana päästä karsimaan turhaa tavaraa. Haluan siistin kodin! Ostin myös käsipainot itselle, 3kg, sillä aloitetaan.

Aloitin tänään jumppailut alusta, viimeksi jumpattiin 3vk.. saa nähdä kuin pitkälle nyt päästään. Alku oli aivan hirveää. Hiki tuli, se oli pääasia. Ja poika kiltisti touhusi omiaan. Hyvä mieli jäi.

Vaunulenkit jää säitten puolesta tauolle, pakkaset lähestyy. Kokeillaan edelleen jumpata se 3krt viikossa. Ja ruokavaliota kans hioa.. Suklaata ois monta rasiaa vielä, minun heikkous. Mutta kaikesta huolimatta tein tänään kaalilaatikkoa! Reippain mielin uuteen vuoteen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti