sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Dingli kalliot

Otettiin lauantaina suunnaksi Dingli kalliot toiselta puolelta Maltaa. Dinglikallioilla sijaitsee Maltan korkein kohta. Bussilla sinne kesti matkustaa puolitoista tuntia. Meidän piti vaihtaa bussia Rabatissa, missä juuri oikealla minuutilla tajusin, että ollaan väärällä puolta tietä. Ei ikinä ole ollut niin jännää ylittää tietä kiireessä, että kerettiin oikeaan bussiin. Onneksi ei jääty auton alle!

Jo bussista aukesi aivan mahtavat maisemat merelle. Tuntui, että bussi ajoi aivan liian läheltä kallioita kun näki vaan alas tiputuksen merelle. Jäätiin pysäkillä pois ja kun ulos bussista tuli niin tuli kova tuuli vastaan. Ilma oli aurinkoinen ja hieman sumuinen merellä. Hieman harmitti, kun ei nähnyt niin kauas kuin olisi voinut nähä. Selkeällä säällä varmasti upeampi kokemus. :)




Lentoon lähössä :D


Kovin lähelle ei uskaltanut mennä :)

Kierreltiin ja käveltiin pitkin kalliota. Löydettiin kahvila missä käytiin nauttimassa kahvit, teet ja isot leivokset. Tämän jälkeen otettiin bussi kohti seuraavaa paikkaa Rabattia ja Mdinaa. Näistä kerron erillisessä postauksessa.  Suosittelen kyllä kaikille käymään täällä ja ihailemaan maisemia ja katsomaan auringonlaskua. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti