maanantai 26. tammikuuta 2015

Vesisadetta ja myrskyä

Aamu alkoi kuin olisi jääkaapista heränny. Siinä kolkossa huoneessa ainaki virkistyy kun on niin ihanan viileää. Työpäiväkin meni reippaasti ja pääsin ohjaamaan toista uutta harjoittelijaa. Työpäivän jälkeen taivas oli harmaa ja juuri kun töistä pääsi niin alkoi satamaan, ja sitten hieman enemmän. Miten se sattuukin aina tulemaan kunnon kaatosade kun ei ole sadetakkia mukana??

En ole mikään hirveä ukkosen ystävä, ja pitkästä aikaa kun täällä salamoi niin kiljuin ja kaveri varmaan sai hävetä silmät päästänsä minua. Kun oltiin tietä ylittämässä ja kaatosade muuttui oikein kunnon raekuuroksi niin, että hetken ajan olisi voinut kuvitella olevansa suomessa loskan keskellä, pyysi joku remppamies meitä sisälle liikkeeseen jota hän oli remontoimassa. Todella ystävällisiä ihmisiä täällä. Siinä sitten odoteltiin että pahin ukkosmyrsky menisi pois. Viimeinkin sade lakkasi ja pästiin jatkamaan matkaa. Kivat lätäköt oli sateen jäljiltä ja mahtava oli katsoa kuinka ukkonen siirtyi merelle ja kaukana salamoi. Ei enää pelottanut. :)




Myrskyämiset tältä päivältä eivät kuitenkaan tähän loppuneet. Olimme pari päivää sitten pyytäneet respasta, että kävisivät korjaamassa lämpöilmapuhaltimen huoneestamme. Siinä oli vaan johto roikkunut laitteesta ja jonka päässä teippiä.. No remppamiehet olivat käyneet, mutta laite ei toiminut. Tähän aulasta sanoivat henkilökunta, että ei toimi puhallin varmaan ukkosen takia, oiskohan sulake mennyt. Menin kuitenkin huoneeseemme takaisin ja tutkin laitetta tarkemmin. Olivat johon vaan työntäneet seinän ja laitteen väliin piiloon. Otin puhelimella kuvan ja menin aulaan taas valittamaan, että näinkö teillä korjataan vehkeitä ja näytin kuvaa rikkinäisestä johdosta. Aikoivat hoitaa asiaa.. Saa nähä saavatko kuntoon tuon lämpöilmapuhaltimen vai mikä ikinä onkaan. Meinaan, että kaveri on jo kipeänä ja mie en halua tulla kipeäksi!

Että tämmöinen maanantai alku täällä päässä, toivottavasti siellä mennyt paremmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti