maanantai 19. tammikuuta 2015

21 km

Sunnuntaina lähettiin seikkailemaan täällä Maltalla. Hypättiin paikalliseen bussiin ja oppaaksi saimme yhden opiskelija työkavereistamme. Täällä päivän bussilippu maksaa 1,5e. Mentiin ensiksi Vallettaan joka on Maltan pääkaupunki. Täällä tulee varmasti käytyä toisenkin kerran, nyt nopeasti kävimme vain ohikulku matkalla katsomassa vähän nähtävyyksiä. Sunnuntaina täällä oli onneksi kaikki kaupat kiinni, niin ei tarvinu jäädä shoppailemaan. :)




Tämän jälkeen otettiin seuraava bussi ja reissattiin joku puoli tuntia seuraavaan kaupunkiin jonka nimeä en nyt kyllä muista mutta siellä käytiin kävelyllä ja vitsi mitkä maisemat siellä oli!!






Ei anna nämä minun kuvat oikein oikeitta näille maisemille, mutta oli mahtavaa kävellä ylös ja katsoa alas kuinka aallot osuivat rantaan. Aivan mahtava paikka! :)

Tämän jälkeen otettiin taas bussi ja lähettiin kohti määränpäätamme fort delimaraan, missä oli vanha linnoitus alue. Hieman sai kävellä ympäriinsä, että oikea paikka löytyi ja lopulta koko linnoitus oli kiinni. Upeita maisemia täälläkin oli ja aurinkokin oli alkanut paistamaan niin oli mukava kävellä. Lopulta kävelyä päivän aikana tulikin 21km!! Ja ihan huomaamatta, kun maisemat ja ympäristö on niin mahtavaa! :)












Mahtava reissu oli, joko sen sanoin? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti