lauantai 10. tammikuuta 2015

Ensimmäinen yö

Ensinmäiset 24h takana Maltalla. On kyllä ehtiny kokea vaikka ja mitä. Eilen kun saatiin tavarat huoneeseen lähettiin etsimään ruokakauppaa. Liikenne täällä on päinvastainen kuin suomessa ja autot ajelee vähän miten sattuu. Kävelykatuja täällä jonkin verran, mutta ne on kapeita. Eilen meinasin jäädä jo kaksi kertaa auton alle, että tosi varovainen saa olla.

Kauppaa etsiessä tuli kierreltyä ja katseltua paikkoja. Aika paljon pikkukauppoja siellä sun täällä, ja ihmisiäkin jonkin verran. Isompaa supermarkettia ei löydetty, mutta joku pikkukauppa kylläkin. Siellä hinnat oli kalliimmat kuin suomessa, ns. turisti hinnat oli.


Illalla kun aloin purkaamaan laukkua niin selvisi, että oli jotain kaatunu lentokentällä minun laukun päälle. Oiskohan jollakin lahjapullo menny omassa laukussa rikki, kun osa vaatteista haisi ihan oluelle. No ei muutaku heti pääsi pyykkiä pesemään käsin. Hieman vastusti kun oli jo niin väsynyt kaiken matkustamisen jälkeen.

Huone illalla on aika kylmä. Lattialla ei voi sukkasiltaan olla, muuten jäätyy varpaat. Onneksi on villasukat mukana. Kun avasin sängyn, niin peittona oli lakana ja yksi viltti. Onneksi vaatekaapista löytyi lisä viltteja niin ei tarvinu jäätyä yöllä. :D

Illalla noin yhdeksän aikaan aukesi baarit ja meidän huoneeseen tämä jumputus kuuluu aika selvästi. Onneksi tähänkin olin varautunut ja earit korviin niin hyvin uni tuli. Yllättävän hyvin tuli nukuttua ja unta riitti sen 13 tuntia. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti