maanantai 12. tammikuuta 2015

Viikonloppu

Viikonloppuna tuli käveltyä aivan mahoton, varmaan yli kymmenen kilometriä, mikä minulle laiskimukselle on paljon loman jälkeen! Sunnuntaina käytiin kävellen etsimässä työharjoittelupaikkamme mikä on noin 2km päässä. Muutaman kerran tuli eksyttyä, mutta perille asti päädyttiin. Löydettiin jopa lidlikin! Päädyttiin menemään työharjoitteluun kuntoutuspuolelle, mikä onkin aivan uusi maailma minulle. Innolla odotan kaikkea uutta mitä pääsee oppimaan. :)







Viikonloppuna tuli hommattua myös salikortti ja lauantaina, kun muut varmaan valmistuivat ulos lähtöön, menimme me salille. Salilla oli myös uima-allas, mutta en usko, että siellä tulee käytyä. Sali oli perussali ja siellä oli ainoastaan miehiä, minä ainoana naisena.. Sunnuntaina olin menossa tekemään jalkatreenia, mutta sali olikin kiinni. Innostuin kuitenkin juoksemaan hotellin portaita edes takaisin, jotain hyötyä, että asuu ylimmässä kerroksessa. :D




Yhen ärsyttävän asian voin sanoa, meidän hotellissa ei toimi nettiiiii!!!! En tiiä maailman menosta oikeastaan yhtään mitään, enkä kuulumisiakaan oikein pääse vaihtamaan..  Mitä teille kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti