torstai 8. tammikuuta 2015

Onnibus

Nyt sitä istutaan bussissa ja matka kohti Helsinkiä on alkanut! Matkustetaan onnibussilla ja en olekaan ennen tällä matkustannu. Kympin hinta ei oo yhtään paha tästä matkasta. Meillä on täällä mukavaa matkaseuraa ja aivan mahtavaa kun nettikin toimii! Viiden aikaa pitäis olla perillä Helsingissä.

Viime yönä en nukkunu paljoa yhtään. Ensi yöki menee siinä, että pitää herätä kolmen aikaa yöllä ja lähteä kohti lentokenttää. Lento Maltalle lähtee aamu kuudelta, ja pysähtyy ensiksi Saksassa Munchenissä. Siellä meillä on hengailu aikaa noin 4h ja loppujen lopuksi Maltalla ollaan kolmen aikaa päivästä perjantaina. Pitkä matka on vielä edessä, mutta matkaan ollaan hyvin päästy.

Pakkaaminen tälle reissulle ei ollu helppoa. Maltalla ilmasto on jotain +15 ja suomessa taas se on ollu viime aikoina se -15. :D Ei osaa jotenki yhtään ajatella millaisia kenkiä, takkia, vaatteita pitäisi pakata mukaan. No kyllähän sitä tuli aika paljoa pakattua, kun isosta matkalaukusta nostaessa meni ripa rikki ja käsimatkatavaralaukku on kenkiä täynnä. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti