torstai 15. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Viikko lähteny hyvin käyntiin. Hyvin on töissä menny ja alku viikko onkin nopeaa mennyt. Arkeenki on hyvin päässy kiinni ja jonkinlainen rytmi on syntynyt. Meillä on joka päivä aamuvuoroja ollu tällä viikolla ja jatkuu varmaan vielä ensiviikollakin. Mukava aamulla herätä ja avata verhot ja aurinko paistaa! Saa aivan erinlaista energiaa, kun kävelee 30min töihin auringon noustessa. :) Ei oo kyllä yhtään ikävä suomen pimeyttä!


Käytiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa ulkona syömässä. Käytiin tuossa kulman takana urheilupubissa ja tilasin sieltä jonkin paikallisen ruuan. Se ei kyllä ollut kovin hyvää, ei maistunut millekään. Meillä töissäkin tarjotaan ilmainen lounas ja sekään ei ole kyllä makuhermoja hivelly. Toivottavasti ruokailu kokemukset tästä paranevat!



Eilen illalla sattui jännittävä tapahtuma, kun oltiin huoneessa ja yhtäkkiä alkoi kuulumaan ihme summerin ääniä. Ei siihen kiinnitetty sen kummempaa huomiota. Jonkin ajan päästä lähettiin aulaan, missä tällä hetkellä toimii ainoastaan nettiyhteys, mutta oven avattua tuli paloovi vastaan. Summeri ääni olikin palohälytin ja kaikki hotellin palo-ovet olivat menneet kiinni. Asutaan ylimmässä kerroksessa ja ihmeteltiin, että mitähän on tapahtunut ku joka paikassa aivan hiljaista. Portaita pitkin käveltiin sitten alas ja kokeiltiin ovia, että päästäisiin ulos. Viimein päästiin ulos asti ja selvisi, että joku oli huoneessaan vähän käräytelly ruokaa, ei sen vakavampaa. Mutta oli kyllä jännä, ku ei ole ennen vastaan tullut paloovia, eikä niihin ole silleen kiinnittänyt edes huomioita! No tuli ainakin harjoiteltua oikean tulipalon varalta.




Viikko oltu reissussa ja vielä olisi neljä viikkoa jäljellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti