tiistai 6. tammikuuta 2015

Maltalle lähtö

Niin sitä lähetään parin yön päästä kohti uutta seikkailua Maltalle!! Oon halunnu lähteä ulkomaille heti kun selvisi, että on mahdollisuus tehdä työssäoppiminen myöskin ulkomailla, elikkä melkein vuosi sitten helmikuussa. Mukaan sain toisen luokkakaverin ja onkin kivempaa lähteä kahestaan kuin yksin. :)

Helppoa hommaa ei paikan saaminen ollu. Aluksi kuvittelimme, että lähtisimme Espanjaan, Gipraltarille, mutta sieltä ei paikkaa saatu. Noh, joku toinen englanninkielinen paikka piti löytää, joten valikoitui Malta maaksi. Sieltä löytyi yritys, joka heti vastaili sähköposteihimme ja oli tosi mukavasti mukana yhteistyössämme. Ennen joulua kuitenkin selvisi, että oli tietokonejärjestelmä kaatunu (????) ja meidän tiedot kadonnu. Paikka mihin aluksi olimme menossa oli St.Julians, mutta nyt ne ehottivat meille Sliemmaa.. Loppujen lopuksi en ole ihan varma minne sitä mennään työharjoittelemaan, mutta asiat varmasti selviää paikan päällä. Ja mulle se on loppujen lopuksi oikeastaan ihan sama, on niin mukava päästä ulkomaille pitkästä aikaa. :)

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa kokemuksista mitä matkan aikana tulee koettua. Mukavampaa kun pääsee kaikki tutut yhestä paikasta näitä kokemuksia lukemaankin :) Saa nähä millainen internet yhteys siellä on ja toivottavasti pääsen päivittämään tätä useasti. Paljon kuvia varmasti tullaan näkemään myöskin Maltan maisemista, ruuista, arjesta ja minun naamasta ;D 

Vitsi oon niiin innoissani, mutta samalla jännittäää! :)


 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti